Tilatehokkaat ratkaisut terveydenhuollon tarpeisiin

Turvalliset ja huippuhygieeniset hylly- ja hoitovaunuratkaisut

Palvelumme kattaa kaiken tuotteen elinkaaren aikana – suunnittelusta toteutukseen – asennukset, koulutukset sekä ylläpidon ja vastuullisen kierrätyksen. Olemme kaikki innokkaasti omistautuneita työhömme, joka näkyy yrittäjähenkisenä joustavana toimintana. Tarjoamme terveydenhuollon kalusteratkaisut ja säilytysjärjestelmät mm. Metro- ja Pegasus-tuotemerkeiltä. 

Katso video

Tuotteet

Medihealthin tilatehokkailla, turvallisilla, monipuolisilla ja huippuhygieenisillä hylly- ja hoitovaunuratkaisuilla saat uutta ergonomiaa ja lisää tehoa hoitotyöhön!

Terveydenhuollon ja sairaalan varastoratkaisut

Metro-hyllyvalikoimasta ratkaisu kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin ja kaikenlaisiin varastotiloihin, myös huippuhygieniaa vaativien leikkausyksiköiden steriilivarastoihin.

Hoitovaunut ja toimenpidevaunut

Lisää tilaa ja uutta tehoa terveydenhuollon ja sairaalojen hoitotoimenpiteisiin Medihealthin huippuhygieenisillä ja ergonomisilla elvytys- ja hoitovaunuilla.

Instrumentti- ja teräsvaunut

Medihealthin teräksiset vaunut kromatuilla tai antibakteerisilla teräsputkilla ja muokattavilla tasoilla vaivattomaan ja tehokkaaseen terveydenhuoltoon ja sairaalatyöskentelyyn.

1. Asiakastarpeen määrittely

Tulemme paikan päälle, jotta ymmärrämme tarpeet yhdessä kanssanne.

2. Suunnittelu ja ratkaisuehdotus

Suunnittelun perustana yksilöllisesti räätälöitävät tilatehokkaat, turvalliset, hygieeniset ja ergonomiset säilytysratkaisut.

3. Asennus ja käyttökoulutus

Kauttamme kattava asennuspalvelu. Luovutamme kohteen käyttökunnossa, siistinä ja tarvittavat koulutukset toteutettuna.

4. Ylläpito ja asiakaspalvelu

Tarjoamme kaikki tuotteen elinkaaren aikaiset palvelut. Kuten huollot, korjaukset, lisävarusteet, tuotteen päivitykset sekä kierrätyksen.

Yhteistyössä kanssanne

Kokemuksemme mukaan parhaiten toimivat ratkaisut syntyvät aina hedelmällisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme aina maksuttoman suunnittelupalvelun.

Jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla tavalla, haluamme tutustua perusteellisesti heidän toimintaansa ja perehtyä riittävän hyvin heidän tarpeisiinsa.  Seuraamme myös aktiivisesti terveydenhuollon alan kehitystä ja pyrimme kehittämään tuotesortimenttiamme ja toimintatapaamme alan muuttuvien haasteiden pohjalta.

Olemme erityisen kiitollisia kaikesta asiakkailtamme saamastamme palautteesta koskien toimintaamme ja palvelujemme kehittämistä, jotta tuotteemme ja palvelumme vastaisivat mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita!

Etsitään yhdessä teidän yksikkönne tarpeeseen ja juuri teidän tiimille sopivin ratkaisu – kartoitetaan ensin kaikki toiminnalliset tarpeet ja ideoidaan ja suunnitellaan ratkaisua yhdessä. Yhteisen ideoinnin ja kartoituksen pohjalta myyjämme ja designerimme tekevät tarvittavia ehdotuksia ja luonnoksia ja lopuksi tarkan suunnitelman.

Lue lisää toimintamallistamme