Blogi

Medihealth on tuotekehittänyt oman modernin perusvaunumalliston!

Koronaepidemia ei ole pysäyttänyt Medihealthin suunnitelmallista kehittämistyötä! Olemme kevään ja kesän aikana ideoineet ja suunnitelleet oman Medihealth – perusvaunumalliston, josta löytyy mm. perinteiset teräsrakenteiset, kromipintaiset instrumentti- ja hoitajavaunut, huoltovaunut, liinavaatevaunut ja säkkitelineet ym.

Olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota vaunujen keveään ja miellyttävään käyttöön, ergonomiaan ja hygieniaan. Kaikissa Medihealth – malliston vaunuissa on mm.  100 mm laadukkaat pyörät ja hoitajavaunussamme on uutuutena nappia painamalla helposti korkeussäädettävä työntökahva. Lisäksi instrumentti – ja hoitajavaunuihin voidaan nyt kiinnittää hoitotoimenpiteessä tarvittavia yksilöllisiä lisävarusteita.

Perinteisten kromattujen mallien lisäksi olemme kehittäneet vaihtoehtoiset modernit ja huippuhygieeniset mallit antibakteerisella pinnoituksella. Nyt saamme ylpeänä todeta, että voimme tarjota asiakkaillemme kohtuuhintaisia ja laadukkaita perusvaunuja myös erityisen  vaativiin – ja  erityishygieniaa edellyttäviin toimenpiteisiin! Ja mainittakoon vielä, että uudet vaunumme ovat suomalaista tuotantoa.

Uusi tuoteperhe on tilattavissa lähiviikkoina.