Meistä

Medihealth on terveydenhuollon kalusteratkaisujen yhteistyökumppani Suomessa

Medihealth on ripeästi kasvava perheyritys Oulusta. Tarjoamme palveluja ja tuotteita terveydenhuoltoalalle kattavasti koko Suomen alueella. Meillä on pitkän kokemuksen tuomaa asiantuntijuutta ja energistä nuorta voimaa tiimissämme.

Palvelumme kattaa kaiken tuotteen elinkaaren aikana – suunnittelusta toteutukseen – asennukset, koulutukset sekä ylläpidon ja vastuullisen kierrätyksen. Olemme kaikki innokkaasti omistautuneita työhömme, joka näkyy yrittäjähenkisenä joustavana toimintana.

Meidän intohimomme on palvella asiakastamme hyvin ja tehdä palvelujemme käytöstä maailman helpointa. Koemme olevamme parhaimmillaan pitkäaikaisessa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jossa tuotteitamme kehitetään yhteistyössä – olemme iloisia kaikesta palautteestanne.

Tuoteportfoliomme laajenee jatkuvasti sekä hyvin suunnitellusti ja kasvamme yrityksenä vastuullisesti, pitkäjänteisesti ja samalla kannattavasti. Teemme yhteistyötä johtavien kalusteratkaisujen toimittajien, kuten Metron ja Pegasuksen kanssa. Tuotekehityksessämme asetamme laatu- ja ympäristöasiat etusijalla. Haluamme erityisesti parantaa potilaiden ja henkilökunnan turvallisuutta, ergonomiaa ja hygieenisuutta terveydenhuollossa. Tyytyväinen asiakas on meille tärkein merkki onnistumisestamme.