Blogi

Parempia säilytysratkaisuja sairaalamaailmaan

Olemme sitoutuneet tekemään aktiivista yhteistyötä johtavien terveydenhuollon kalustetoimittajien, kuten Metron ja Pegasuksen kanssa. Sairaaloiden hyllyjärjestelmiä tarjoava Metro on suuri ja arvostettu toimija, jonka tuotteet ovat tunnettuja laadukkuudesta, hygieniasta ja kestävyydestä. Metron monipuolisilla, muunneltavilla hyllyratkaisuilla saadaan erikokoiset tilat ja varastot tehokkaaseen käyttöön. Näiden hyllyjärjestelmien materiaaleiksi voi valita mm. kromatun, maalatun tai ruostumattoman teräksen tai MetroMax-erikoispolymeerin. Sileät ja pyöristetyt kulmat suojelevat tarvikepakkauksia ja voivat vähentää hävikkiä. Nämä hyllyjärjestelmät ovat myös erittäin hygieeniset, hengittävät, eivät kerää pölyä ja ovat helposti puhdistettavia. Lisähygieenisyyttä MetroMax-sarjan hyllyjärjestelmiin voidaan tuoda Microban-antimikrobitekniikalla, joka estää tehokkaasti mm. bakteerien, sienien ja homeen kasvua ja lisääntymistä hyllyjen pinnoilla, jopa yli 99 % teholla.

MetroMax-säilytysjärjestelmä

Pegasus tarjoaa monipuolisia ja modulaarisia ratkaisuja säilyttämiseen. Heidän säilytysjärjestelmien periaatteena on mahdollistaa erilaisten säilytysjärjestelmien yhteensopivuus kaikkien Pegasus-tuotteiden kesken. Esimerkiksi ISO6040-ratkaisussa varastointijärjestelmän hyllyt ja kärryt lisäävät varastointikapasiteettia ja mahdollistavat yksilöllisten varastointijärjestelmien rakentamiset käyttäen hyllystöjä ja liikkuvia toimenpide- ja lääkekärryjä. Pegasuksen hyllystöjen ja kärryjen laatikostot ovat keskenään yhteensopivia. Laaja tuotevalikoima tarjoaa myös erilaisia kärryvaihtoehtoja ja -tarvikkeita anestesiasta ensiapuun, elvytykseen, lääkintään ja työasemakäyttöön.

Pegasuksen mobiileja säilytysratkaisuja

Tarjoamme niin Metron kuin Pegasuksen hylly- ja varastointiratkaisut suunnittelusta asennukseen samalla huolehtien myös vanhojen järjestelmien vastuullisesta kierrättämisestä. Ymmärrämme koko tuotteen elinkaaren tarjoten tukea ja ylläpitoa jokaisessa vaiheessa.