Referenssit

Case: Seinäjoen Keskussairaala

LÄHTÖKOHTA

Kuten monet terveydenhuoltolaitokset, Seinäjoen Keskussairaala on investoinut uusiin rakennus-, laajennus- ja kunnostushankkeisiin. Osa tästä kehityksestä oli uuden huipputason patologiayksikön luominen. Uudessa laajennuksessa sairaalan projektijohtajat halusivat sisällyttää laajennukseen mahdollisimman paljon huipputeknologiaa. Ratkaisevassa asemassa projektissa oli toimivan varastointijärjestelmän luominen.

HAASTE

Seinäjoen Keskussairaalan henkilökunta halusi maksimoida tilankäytön suhteellisen pienessä varastotilassa, jossa käytettiin vaihtelevan kokoisia ja painoisia tavaroita. MediHealthin ja Metron innovatiivisen Top-Track -konseptin ansiosta oli mahdollista suunnitella ratkaisu, joka antoi lähes 50% enemmän varastotilaa kuin tavallinen hyllyjärjestelmä.

YHTEENVETO

Käyttämällä MetroMax 4 Top-Track -järjestelmää Seinäjoen Keskussairaala hyödynsi pienet tilat maksimaalisen tehokkaasti. Ylisolubiologi Mervi Jumppanen on tyytyväinen ratkaisuun:

“Olemme erittäin tyytyväisiä MetroMax-ratkaisuun. On uskomatonta, kuinka paljon asioita voidaan säilyttää niin pienessä tilassa. Myös silloin, kun hylly on hyvin täynnä, on jopa yhden sairaanhoitajan helppo siirtää hyllyjä ja käyttää nopeasti tarvittavia tavaroita.”

Muiden hyötyjen ohella henkilökunta ihastui MetroMax 4 Top-Trackin kevyeen olemukseen ja hylly-yksiköiden helppoon puhtaanapitoon. Patologian osaston johtaja, Päivi Kärki:

“Huone on helppo pitää puhtaana, koska lattialla ei ole enää esteitä. Myös hyllyt on helppo puhdistaa ja tarvittaessa säätää uusien tarpeiden mukaan.”

MetroMax 4 Top-Track -ratkaisu oli sopiva Seinäjoen Keskussairaalalle takaamaan ihanteellisen koordinoidun varastotilan.