Terveydenhuollon ja sairaalan varastoratkaisut

Metron ja Pegasuksen monipuolisista ja yksilöllisesti muokattavista hyllyjärjestelmistä voi rakentaa kiinteitä ja mobiileja säilytysratkaisuja kaikkiin terveyenhuollon yksiköiden muuntuviin tarpeisiin. Tilatehokkailla ratkaisuilla, kuten TopTrack-varastoratkaisulla voidaan lisätä jopa 50 % hyllytilaa. Perinteisen teräsrakenteisen Super Erecta sarjan – ja uuden polymeerirakenteisen MetroMax – sarjan valikoimasta löytyy tehokas ratkaisu pieneen ja isompaan tarpeeseen. Liikuteltavat ja mobiilit varastointiratkaisut ovat Medihealthin erikoisalaa.

     

Tutustu Metron kuvastoon ja virtuaalimateriaaleihin

Tutustu Pegasuksen esitteeseen (FI)

Tutustu Pegasuksen katalogiin (ENG)

Varastoratkaisuja voidaan räätälöidä helposti isoihin ja pieniin käyttötarkoituksiin ja niistä löytyy erilaisia materiaalivaihtoehtoja, kuten metallisia ja polymeerisia ratkaisuja. Antimikrobitekniikalla voidaan rakentaa varastoratkaisuihin antibakteerisia pintoja.

Metallilankarakenteesta tehdyt hyllyt hengittävät, eivätkä homehdu tai kerää kosteutta. Meiltä löytyy ratkaisuja myös kosteisiin ja steriileihin tiloihin.

Hyötyä modulaarisista ja hygieenisistä ratkaisuista

Pegasuksen monipuoliset Hygieia- ja Apollo-varastointiratkaisut ovat moderneja hygieenisiä ratkaisuja sairaalan varastointiratkaisuihin. Hygieia-säilytysratkaisu on täysin suljettu järjestelmä, laatikoissa ei ole avoimia reikiä tuoden tehostettua hygieniaa. Järjestelmän kaikki pinnat ovat helposti ulottuvilla puhdistusta varten. Modulaarinen säilytysjärjestelmä tarjoaa ilman vaativia työkaluja kori- ja hyllytason nopean uudelleenkonfiguroinnin sairaalan ja osastoen nopeasti muuttuvia tarpeita varten.

ISO 6040 -ratkaisu varmistaa eri osien yhteensopivuuden varastoratkaisuissa. Lue lisää ISO 6040 -ratkaisusta täällä.

Puhtautta antimikrobipinnoitteella

Jos halutaan pitää bakteeri- tai mikrobitaso matalana, antimikrobipinnoite voi pidentää siivousväliä. Polymeerirakenteisen MetroMax – sarjan MetroMax I, MetroMax 4, ja MetroMax Q – hyllyjärjestelmät soveltuvat erityisesti varastoihin, joissa vaaditaan korkeaa hygienian tasoa kuten esim. leikkausyksiköiden steriilivarastoihin.

MetroMax- sarjan polymeerirakenteessa on sisäänrakennettuna Microban -antimikrobitekniikka. Microban – antimikrobitekniikka tuhoaa – ja estää tehokkaasti mm. bakteerien, sienien ja homeen kasvua ja lisääntymistä hyllyjen pinnoilla, jopa yli 99 % teholla.

Säästöä steriilivarastojen ajankäytössä ja kustannuksissa

Oikeanlaisella hyllyjärjestelmällä tuotteet pysyvät paremmassa järjestyksessä ja tarvikkeet löytyvät helpommin. Selvää säästöä tulee myös repeämisten vähentymisessä. Uudelleensteriloinnit voivat myös vähentyä, kun hyllyjärjestelmässä ei ole teräviä nurkkia.

Tilatehokkaat ja hygieeniset ratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Medihealthilta löytyy hyllyratkaisut kaikkiin erilaisiin tarpeisiin. Autamme  rakentamaan yksilöllisiä säilytysratkaisuja suunnitteluapumme kautta. Oikeanlaiset hyllystöratkaisut auttavat niin lääkintälaitehuollossa, leikkausyksiköissä kuin osastoillakin.

Ratkaisumme auttaa niin sairaalan eri yksiköiden välillä kuin myös keskitetyissäkin varastointiratkaisuissa. Hyllystöratkaisumme soveltuvat myös vaativiin steriilivarastoihin.

Ota yhteyttä, ja pyydä ratkaisuehdotus sinulle sopivasta varastointiratkaisusta! Tutustu myös allaoleviin esimerkkiratkaisuihin Metrolta.

Lisää tehoa ja joustavuutta muuttuviin tarpeisiin Super erecta – ja Metromax mobile hyllyvaunuilla

Täydentämällä järjestelmääsi sopivasti mobiileilla hyllyvaunuilla voit rakentaa tehokkaan monipuolisen logistisen kokonaisuuden, joka toimii sujuvasti tänään ja mukautuu kätevästi tulevaisuuden muuttuviin tarpeisiin!

Lisää tilaa pieneen varastoon tilatehokkaalla Top track-hylly-järjestelmällä

Metron käänteentekevä TOP TRACK-hyllyjärjestelmä on uniikki ratkaisu, joka mahdollistaa jopa 50 % tehokkaamman tilankäytön. Kun tavarat ja tarvikkeet ovat tehokkaasti kompaktissa tilassa, jää varastoon enemmän vapaata tilaa jolloin tavaran nouto ja lastaus sujuu jouhevasti.