UVC-desinfiointi

Tehokas desinfionti nopeasti ja ilman nestemäisiä desinfiointiaineita jopa parissa minuutissa

UVC-tekniikka puhdistaa ilman kemikaaleja nopeasti. Teknologia tarjoaa uusia sovelluksia ja niitä otetaan käyttöön asteittain. Tällä teknologialla voidaan nopeasti ja edullisesti tehdä desinfiointeja. UVC-led-tekniikkaa voi hyödyntää esimerkiksi vuorovaihdoissa, kun puhelimet siirtyvät hoitajilta toisille. UVC-led-teknologialla tuotetut desinfiointiratkaisut ovat ekologisia, energiatehokkaita ja pitkäikäisiä.

Medihealth on mukana aktiivisesti UVC-desinfiointitekniikan tuomisessa terveydenhuollon käyttöön. Tarjoamme suomalaisen Led Futuren desinfiointilaitteet suunnitteluista asennuksiin ja käyttökoulutuksiin.

LF CAB -desinfiointilaite

Desinfioi elektroniset laitteet

LF CAB -desinfiointikaapin rakenne antaa 360 asteen, jopa 99,99 % desinfiointitehokkuuden. Laite on tarpeeksi suuri, jotta sinne mahtuu kannettava tietokone tai tietokoneen näppäimistö. Laite on erittäin helppokäyttöinen ja siinä on turvaominaisuuksia väärinkäytön välttämiseksi. Koulutustarve käyttäjälle on pieni.

Laite on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille. Korkeaa hygieniaa tarjoava LF CAB on käytännössä huoltovapaa. Toisin kuin kaapit, joissa on perinteiset elohopealamput, uuden sukupolven led-tekniikkamme antaa jatkuvan desinfiointitehon vuodesta toiseen tarjoten samalla tasaista desinfiointitulosta kerta toisensa jälkeen.

– CE-sertifioitu ja testattu
– Suunniteltu ja koottu Suomessa
– Kestävä – kahden vuoden takuu
– Ympäristöystävällinen – kierrätettäviä materiaaleja

IQ Mobile

Desinfioi puhelimet ja muut pienet laitteet

Milloin viimeksi desinfioit puhelimesi?

Tutkimukset osoittavat, että matkapuhelimen pinnat voivat sisältää jopa kymmenkertaiset määrät haitallisia mikrobeja verrattuna wc-istuimeen. IQ Mobile on palkittu UVC-desinfiointilaite kohteille, joita ei voida desinfioida perinteisillä nestemäisillä desinfiointiaineilla. Mikrofonit, VR-lasit, radiopuhelimet ja muut elektroniset laitteet soveltuvat erinomaisesti IQ mobilelle.

Nopean kahden minuutin desinfiointisyklin ovat todentaneet riippumattomat tutkimukset, osoittaen jopa 99,9% tehoa haitallisten mikrobien hävityksessä. Tehoa voidaan edelleen lisätä pidentämällä laitteen käyttöaikaa. Laite toimii akulla (voidaan käyttää myös latauksessa). IQ mobile on kevyt ja helposti käytettävä monipuolisissa käyttötilanteissa

Tekniset ominaisuudet

– Kiinteä 2 min (IQ Mobile Black) tai ohjelmoitava desinfiointiaika (IQ Mobile 80).
– Käyttölämpötila 0-50 ° C
– Valmiustila 0,3W
– Ohjauselektroniikka 2W
– UVC-LED:t 1,44W
– 30 desinfiointisykliä yhdellä latauksella

 

LF X Mobile

Desinfioi puhelimet ja muut pienet laitteet. Kehitetty yhteistyössä TAYSin isotooppiyksikön kanssa.

LF X-Mobile on kannettava UVC-LED-desinfiointilaite, joka on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille kohteille. UVC-valoa käyttävä desinfiointi on turvallinen ja tehokas desinfiointimenetelmä erityisesti elektroniikalle, kuten mikrofoneille, VR-suojalaseille, kannettaville tietokoneille ja näppäimistöille, kun nestemäisiä desinfiointiaineita ei voida käyttää. UVC on myös täydellinen valinta herkille materiaaleille, koska käsittely ei vahingoita niitä.

Laite on akkukäyttöinen, mikä mahdollistaa mobiilin käytön ilman verkkovirtaa. Täyteen ladattua X-Mobilea voidaan käyttää noin 30 desinfiointisyklin ajan ennen lataamista. Desinfiointiaika voidaan valita 2 – 9 minuutin välillä kohteen koon tai halutun vähennystason mukaan. Desinfiointisyklillä voidaan saavuttaa jopa 99,99 %:n vähennys mikrobeissa. Tarvittaessa sykli voidaan toistaa puhdistustehokkuuden lisäämiseksi.

Tekniset ominaisuudet
Ulkomitat: 600 x 400 x 293 (mm)
Kohteen enimmäiskoko: 330 x 220 x 200 (mm)
Paino: Noin 5 kg
Akku: 20 Ah litiumakku