Referenssit

Medihealth on toteuttanut lukuisia logistisia kokonaisratkaisuja sekä erilaisia tuoteratkaisuja kattavasti koko Suomen alueella. Mikäli haluat jostain referenssistämme tarkempia tietoja, ota yhteyttä alueesi myyjään.

Toimitettuja kalusteratkaisuja

Metro Top Track -logistiikkajärjestelmä
Useita sairaaloita ja leikkaussaleja Suomessa. Ratkaisuja toimitettu niin yksityiselle kuin julkiselle puolelle terveydenhuoltoon.

Pegasus Ecoline -lääkkeenjakovaunut
Aluesairaala pohjois-suomessa ja yksityisiä hoivakoteja.

Liikkuvat Pegasus-ratkaisut ja vaunut
Sairaanhoitopiirin keskussairaalan leikkausosasto Etelä-Suomessa.

Pegasus Salus -räkit
Yksityisen sairaalan leikkausosasto

Tarvikevaunut
Useita yksityisiä hoivakotiketjuja

Tilojen jakoratkaisut sermeillä
Useita terveyskeskuksia suomessa

Leikkauspöydän lisävarusteet
Leikkaussaleja julkisessa terveydenhuollossa

Tarvikevaunut hoitotarvikkeille
Hoivakoti keski-suomessa

Varastohyllyjärjestelmä
Sädehoitoyksikkö keskussairaalassa

Hoito- ja tarvikevaunut
Useita suuria keskussairaaloita

Jäte- ja pyykkitelineet
Useita suuria keskussairaaloita. Puitesopimustoimittajana sairaanhoitopiirille Etelä-Suomessa.

Useita räkkejä ja hyllyjärjestelmiä
Alueellisia sairaaloita ja yksityisiä sairaalaketjuja

{

Asiakastarina: Seinäjoen keskussairaala

LÄHTÖTILANNE

Kuten monet terveydenhuoltolaitokset, Seinäjoen Keskussairaala on investoinut uusiin rakennus-, laajennus- ja kunnostushankkeisiin. Osa tästä kehityksestä oli uuden huipputason patologiayksikön luominen. Uudessa laajennuksessa sairaalan projektijohtajat halusivat sisällyttää laajennukseen mahdollisimman paljon huipputeknologiaa. Ratkaisevassa asemassa projektissa oli toimivan varastointijärjestelmän luominen.

HAASTE

Seinäjoen Keskussairaalan henkilökunta halusi maksimoida tilankäytön suhteellisen pienessä varastotilassa, jossa käytettiin vaihtelevan kokoisia ja painoisia tavaroita. MediHealthin ja Metron innovatiivisen Top-Track -konseptin ansiosta oli mahdollista suunnitella ratkaisu, joka antoi lähes 50% enemmän varastotilaa kuin tavallinen hyllyjärjestelmä.

YHTEENVETO

Käyttämällä MetroMax 4 Top-Track -järjestelmää Seinäjoen Keskussairaala hyödynsi pienet tilat maksimaalisen tehokkaasti. Ylisolubiologi Mervi Jumppanen on tyytyväinen ratkaisuun:

“Olemme erittäin tyytyväisiä MetroMax-ratkaisuun. On uskomatonta, kuinka paljon asioita voidaan säilyttää niin pienessä tilassa. Myös silloin, kun hylly on hyvin täynnä, on jopa yhden sairaanhoitajan helppo siirtää hyllyjä ja käyttää nopeasti tarvittavia tavaroita.”

Muiden hyötyjen ohella henkilökunta ihastui MetroMax 4 Top-Trackin kevyeen olemukseen ja hylly-yksiköiden helppoon puhtaanapitoon. Patologian osaston johtaja, Päivi Kärki:

“Huone on helppo pitää puhtaana, koska lattialla ei ole enää esteitä. Myös hyllyt on helppo puhdistaa ja tarvittaessa säätää uusien tarpeiden mukaan.”

MetroMax 4 Top-Track -ratkaisu oli sopiva Seinäjoen Keskussairaalalle takaamaan ihanteellisen koordinoidun varastotilan.