Referenssit

Medihealth on toteuttanut lukuisia logistisia kokonaisratkaisuja sekä erilaisia tuoteratkaisuja kattavasti koko Suomen alueella. Mikäli haluat jostain referenssistämme tarkempia tietoja, ota yhteyttä alueesi myyjään.

Referenssit

Medihealth on toteuttanut lukuisia logistisia kokonaisratkaisuja sekä erilaisia tuoteratkaisuja kattavasti koko Suomen alueella. Mikäli haluat jostain referenssistämme tarkempia tietoja, ota yhteyttä alueesi myyjään.


Toimitettuja kalusteratkaisuja

Metro hyllyjärjestelmät – OYS 2023 / NCC ja Skanska ( 2022-2023 )

Medihealth on toimittanut Oulun uuteen OYS 2030 -sairaalaan sopimusyhteistyössä NCC:n ja Skanskan kanssa A- ja B- rakennuksien varastoratkaisut. Ko. varastoratkaisukokonaisuudet käsittävät yhteensä n. 20 000 juoksumetriä A- ja B- rakennusten eri yksiköiden tarpeisiin mitoitettuja hyllyjä.

Kokonaisuus sisältää kaikki tarvittavat erikoisratkaisut niin steriilivarastoihin kuin lääkehuoneisiin sekä läpiantokaappeihin ja yksiköiden lähivarastohuoneisiin.

Varastoratkaisut on toteutettu asiakkaan omiin suunnitelmiin perustuen muuntojoustavilla kiinteillä, teräsrakenteisilla Metro Super Adjustable Super Erecta® -ja osin mobiileilla Metro Top-Track® -ratkaisuilla sekä seinäkiinnitteisillä Metro SmartWall -erikoispinnoitteisella MetroSeal-teräshyllyratkaisuilla.

Ratkaisut on toimitettu ja asennettu asiakkaalle urakkasopimusten mukaisesti ja ko. rakennusprojektien tahtiaikataulun raameissa, avaimet käteen -periaatteella ja toimintakuntoon rakennettuna.

OYS 2030-uudistamisohjelma

OYS 2030-uudistamisohjelma

Päijät-Hämeen keskussairaala – RV 7 leikkausalueen logistiset ISO4060 ratkaisut ( 2022 )

Toteutimme Päijät-Hämeen keskussairaalan RV 7 uudisrakennusvaiheen uuteen leikkausyksikköön liikkuvan, muuntojoustavan ISO6040-vaihtolaatikoilla varustetun tarvikevarastoratkaisun. Ko. tarvikevarastoratkaisu käsittää yhteensä 55 kpl pyörällisiä Pegasus Apollo ISO6040-vaihtolaatikoilla varustettuja mobiilikaappeja.

Asiakas halusi sijoittaa mobiilit kaapit leikkaussaleihin, lähelle toimenpiteitä, instrumenttien ja tarvikkeiden hygieenistä säilytystä ja joustavaa käyttöä varten.

Mobiilit kaapit ovat helposti liikuteltavia ja ne ovat lasiovilla varustetut. Kaappien säilytysratkaisun – laatikostot ja hyllystöt suunnittelimmeyhteistyössä asiakkaan kanssa vastaamaan optimaalisesti heidän tarpeitaan. Pegasus ISO6040 PC-vaihtolaatikko valikoitui sen autoklaavattavan ominaisuuden ansiosta. Kaapit ovat sisustukseltaan muuntojoustavat, joten laatikoiden ja hyllyjen määrää sekä muita varusteita voi jatkossa muunnella kätevästi vastaamaan muuttuvia tarpeita.

Toimitimme samassa yhteydessä asiakkaalle vaunuratkaisun potilaan leikkaukseen valmistelua varten. Ko. vaunutoimitus käsitti 8 kpl laatikoilla varustettuja RST-rakenteisia Techmed-vaunuja.

Ko. mobiilit ratkaisut toteutimme ja toimitimme asiakkaan toiveiden mukaisesti, avaimet käteen -periaatteella – hyvin suunniteltuna ja käyttökuntoon asennettuna.

Pohjanmaan hyvinvointialue, Vaasan keskussairaalan leikkausyksikön steriili varastoratkaisut ( 2021 )

Toteutimme Metro SASE -hyllyratkaisut Vaasan keskussairaalan leikkausyksikön isoon ja pieneen steriilivarastoon.

Ratkaisut ideoitiin ja räätälöitiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti yhteistyössä käyttäjien kanssa mahdollisimman tilatehokkaaksi ko. tiloihin.

Leikkausyksiköllä on positiivinen kokemus Metron hyllysysteemeistä jo aikaisemmin toimitetuista ja pitkään käytössä olleista Metro TopTrack -ratkaisuista, joten ratkaisuksi tuli nytkin valituksi hyväksi koettu teräsrakenteinen, kromipinnoitettu Metro SASE -hyllymalli.

Tarvittava optimaalinen ratkaisu löytyi taas helposti ja se toteutettiin tilatehokkaina TopTrack-systeemeinä, yksilöllisin mitoin molempiin varastotiloihin.

Tarjouspyynnön ja jo normaaliksi muodostuneen käytännön mukaisesti toimitimme ko. steriilivarastoratkaisut avaimet käteen periaatteella toimintakuntoon asennettuna.

Pohjanmaan Hyvinvointialueen, Bothnia High 5 / YIT uuden sotekeskuksen yksiköiden varastojen säilytysratkaisut ( 2022 )

Toimitimme Pohjanmaan Hyvinvointialueen uuden BothniaHigh5 -sotesairaalan varastotiloihin kattavat varastojen Metro-hyllyratkaisut sopimusyhteistyössä YIT:n kanssa.

Tämä, koko uudisrakennuksen käsittävä kokonaisuus sisältää kaikkien BothniaHigh5-rakennuksessa sijaitsevien yksiköiden Metro-varastoratkaisut, yhteensä 25 kpl yksilöllisillä mitoilla rakennettua Top-Track®-siirtohyllyjärjestelmää isoihin ja pienempiin varastotiloihin.

Yksilöllinen ratkaisu suunniteltiin yksityiskohtaisesti kuhunkin eri kokoiseen varastotilaan räätälöiden yhdessä tilaajan ja käyttäjien kanssa.

Ratkaisu toteutettiin muuntojoustavalla Metro Super Adjustable™ Super Erecta® -teräshyllyillä ja tilatehokkaílla Top-Track® single- ja double- siirtohyllyjärjestelmillä.

Kokonaisuus toimitettiin asiakkaalle, urakkasopimuksen mukaisesti avaimet käteen periaatteella ja toimintakuntoon asennettuna.

Kiljavan Sairaala – Kuntoutussairaalan osastojen tarpeisiin räätälöity koodilukollinen ISO6040–lääkkeenjakoratkaisu ( 2022 )

Toimitimme asiakkaallemme yksilöllisen, asiakkaan tarpeisiin perustuvan ISO6040-vaihtolaatikoilla varustetun lääkkeenjakoratkaisun.

Suunnittelimme ja kehitimme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisen, räätälöidyn ratkaisun sairaalan neljän kuntoutusosaston lääkkeenjakoa varten.

Toimitus sisälsi 8 kpl Pegasus Ecoline -vaunua, joissa kussakin on 4 kpl vaihtolaatikolla varustettuavetolaatikkoa.

Tämä innovatiivinen ISO6040-vaihtolaatikkoon suunniteltu Medihealth ISO4060 -lääkkeenjakoratkaisu mahdollistaa kuntoutussairaalan kaikkien potilaiden (jopa 128 potilaan) koko viikonmittaisen lääkkeenjakelun tehokkaasti.

Koodilukolla varustetut vaunut ovat turvalliset käyttää ja vaunut ovat varustettu työntökahvalla ja lisävarustekiskolla, johon voi kätevästi kiinnittää tarvittavat lisävarusteet kuten käsidesipullon ja roska-astian.

Lääkkeenjakoratkaisu toimitettiin sopimuksen mukaisesti asiakkaalle avaimet käteen periaatteella suunnittelusta toteutukseen ja toimintakuntoon asennettuna.

Metro Top Track -logistiikkajärjestelmä
Useita sairaaloita ja leikkaussaleja Suomessa. Ratkaisuja toimitettu niin yksityiselle kuin julkiselle puolelle terveydenhuoltoon.

Pegasus Ecoline -lääkkeenjakovaunut
Aluesairaala pohjois-suomessa ja yksityisiä hoivakoteja.

Liikkuvat Pegasus-ratkaisut ja vaunut
Sairaanhoitopiirin keskussairaalan leikkausosasto Etelä-Suomessa.

Pegasus Salus -räkit
Yksityisen sairaalan leikkausosasto

Tarvikevaunut
Useita yksityisiä hoivakotiketjuja

Tilojen jakoratkaisut sermeillä
Useita terveyskeskuksia suomessa

Leikkauspöydän lisävarusteet
Leikkaussaleja julkisessa terveydenhuollossa

Tarvikevaunut hoitotarvikkeille
Hoivakoti keski-suomessa

Varastohyllyjärjestelmä
Sädehoitoyksikkö keskussairaalassa

Hoito- ja tarvikevaunut
Useita suuria keskussairaaloita

Jäte- ja pyykkitelineet
Useita suuria keskussairaaloita. Puitesopimustoimittajana sairaanhoitopiirille Etelä-Suomessa.

Useita räkkejä ja hyllyjärjestelmiä
Alueellisia sairaaloita ja yksityisiä sairaalaketjuja

{

Asiakastarina: Seinäjoen keskussairaala

LÄHTÖTILANNE

Kuten monet terveydenhuoltolaitokset, Seinäjoen Keskussairaala on investoinut uusiin rakennus-, laajennus- ja kunnostushankkeisiin. Osa tästä kehityksestä oli uuden huipputason patologiayksikön luominen. Uudessa laajennuksessa sairaalan projektijohtajat halusivat sisällyttää laajennukseen mahdollisimman paljon huipputeknologiaa. Ratkaisevassa asemassa projektissa oli toimivan varastointijärjestelmän luominen.

HAASTE

Seinäjoen Keskussairaalan henkilökunta halusi maksimoida tilankäytön suhteellisen pienessä varastotilassa, jossa käytettiin vaihtelevan kokoisia ja painoisia tavaroita. MediHealthin ja Metron innovatiivisen Top-Track -konseptin ansiosta oli mahdollista suunnitella ratkaisu, joka antoi lähes 50% enemmän varastotilaa kuin tavallinen hyllyjärjestelmä.

YHTEENVETO

Käyttämällä MetroMax 4 Top-Track -järjestelmää Seinäjoen Keskussairaala hyödynsi pienet tilat maksimaalisen tehokkaasti. Ylisolubiologi Mervi Jumppanen on tyytyväinen ratkaisuun:

“Olemme erittäin tyytyväisiä MetroMax-ratkaisuun. On uskomatonta, kuinka paljon asioita voidaan säilyttää niin pienessä tilassa. Myös silloin, kun hylly on hyvin täynnä, on jopa yhden sairaanhoitajan helppo siirtää hyllyjä ja käyttää nopeasti tarvittavia tavaroita.”

Muiden hyötyjen ohella henkilökunta ihastui MetroMax 4 Top-Trackin kevyeen olemukseen ja hylly-yksiköiden helppoon puhtaanapitoon. Patologian osaston johtaja, Päivi Kärki:

“Huone on helppo pitää puhtaana, koska lattialla ei ole enää esteitä. Myös hyllyt on helppo puhdistaa ja tarvittaessa säätää uusien tarpeiden mukaan.”

MetroMax 4 Top-Track -ratkaisu oli sopiva Seinäjoen Keskussairaalalle takaamaan ihanteellisen koordinoidun varastotilan.