Apollo lääkevaunu

Lataa esite PDF

Osastokohtaisesti räätälöidyt ratkaisut – selkeyttä ja turvallisuutta lääkkeenjakoon!

Lääkkeiden jakaminen potilaille on olennainen osa hoito – osaston/yksikön päivittäistä toimintaa. Lääkkeenjaon tarpeet ovat usein yksilöllisiä ja ratkaisut on järkevää räätälöidä kunkin osaston toiminnan ja potilasrakenteen mukaan yksilöllisesti. Käytännön tarpeiden pohjalta suunniteltu ja rakennettu vaunuratkaisu varmistaa sujuvan ja turvallisen lääkkeidenjakelun.

Apollo – vaunu on kätevä ratkaisu lääkkeenjakoon. Vaunun voi varustaa eri korkuisilla laatikoilla ja laatikoiden lomaan on mahdollista integroida kätevästi erillinen 16 – osainen tai 24 –  osainen lääkekasetti. Lääkekasetti on lukollinen ja siinä potilaskohtaiset lääkkeet säilyvät turvallisesti ja ovat hyvässä järjestyksessä.

Dokumentointia varten vaunuun voi helposti integroida tarvittavan telineen kannettavalle tietokoneelle.

Apollo – vaunussa hyödynnetään tehokkaan logistisen ISO4060 standardin vaihtolaatikko ratkaisua. ISO4060 vaihtolaatikossa hoitotarvikkeet siirtyvät tehokkaasti jopa yhdellä käsittelyllä suoraan keskusvarastosta hoitotoimenpiteeseen asti. Vaunut ovat monipuolisesti muokattavissa vastaamaan erilaisia hoidon tarpeita tilanteen mukaan. Runsas lisävarustetarjonta lisää vaunujen käyttömahdollisuuksia entisestään.

Toteutamme asiakkaan tarpeiden pohjalta myös muita yksilöllisisä räätälöityjä, yksikkökohtaisia käytännöllisiä lääkkeenjakoratkaisuja. Kysy lisää monipuolisista lääkkeenjakoratkaisuista asiantuntijoiltamme!