Hygieia hyllyjärjestelmä

N

Hygieeninen

N

Kätevä ISO 6040 standardi

N

Erittäin monipuolinen

Lataa esite PDF

Uutta selkeyttä ja huippuhygieniaa steriilivarastoon ja hoitoyksikön varastoon – tilatehokkaasti !

Pegasus Hygieia – hyllyjärjestelmä on suunniteltu vaativiin hoitoympäristöihin, joissa noudatetaan kaikkein korkeimpia hygieniastandardeja. Valikoimasta löytyy kattavasti huippuhygieeniset ja tilatehokkaat varastoräkit sekä erityisesti tarvikkeiden ja instrumenttien hygieeniseen kuljetukseen tarkoitetut turvalliset kuljetusvaunut.

Hygieia – räkki- ja kuljetusvaunuvalikoimasta voit rakentaa yksikkösi tarpeisiin räätälöidyn tilatehokkaan ja huippuhygieenisen varastoratkaisun. Hygieia – systeemissä voit varastoida turvallisesti ja hygieenisesti kaikki tarvittavat hoidossa tarvittavat tavarat, hoitotarvikkeet, välineet ja instrumentit, steriilit pakkaukset, containerit, optiikan ja erilaiset pussitavarat ym. Valikoimasta löytyy yksilöllisesti varustettu ratkaisu isoon ja pieneen varastotarpeeseen ja erityisesti myös kaikkiin korkeaa hygieniastandardia vaativiin leikkausyksikön sekä välinehuoltoyksikön steriilivarastoihin.

Hygieia räkit ja vaunut on valmistettu jauhemaalatusta korkealaatuisesta alumiinista, joka voidaan puhdistaa helposti erilaisilla alumiinin puhdistukseen soveltuvilla desinfiointiaineilla. Hygieia-hyllyjärjestelmän runkorakenne on täysin ehjä ja tiivis ja siten sen pinnat on helppo pitää puhtaana.

Hygieian tehokkuus perustuu ISO6040 standardin vaihtolaatikkosysteemin hyödyntämiseen.  Vaihtolaatikon käyttö mahdollistaa ylivoimaisen tilatehokkuuden. ISO6040 – vaihtolaatikossa tavarat ja välineet siirtyvät hygieenisesti ja optimaalisen tehokkaasti ja nopeasti, mahdollisimman vähällä käsittelyllä varastosta hoitotoimenpiteeseen.

Hygieia hyllyjärjestelmään on saatavilla laaja valikoima ISO60040 lisävarusteita ja myös toimiva, älykäs merkintä- ja seurantajärjestelmä.

  • Saatavana U- ja E- mallin kiinteät räkit ja vaunut, tarpeen mukaan yksi-, kaksi,- kolme-, neljä- ja viisi osastoisina moduuleina
  • Erittäin hyvä kuormakestävyys.
  • ISO6040 – yhteensopiva valikoima erikoismuovisia varusteita – laatikot ja kannet, korit, hyllyt, laatikonjakajat, vetimet,
  • Merkintä- ja seurantasysteemi, värikoodit,
  • Antimikrobiset laatikot ja puhdastilaan sopivat laatikot
  • Rst – hyllyt ja -korit ym.
  • Erikoisripustimet katetreille ym.
  • 100% aukeavat teleskooppikiskot
  • Rst – container hyllyt
  • Kahvalliset hyllyt steriilipakkauksia varten .

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.