ISO 6040 – korit, laatikot, tasot

Lataa esite PDF

Pegasus tarjoaa kattavan ja integroidun säilytysjärjestelmän terveydenhuollon tarpeisiin. Järjestelmän ytimessä on ISO 60-40 -standardin mukainen hyllyjärjestelmä. Järjestelmä mahdollistaa lääkkeiden ja lääkinnällisten välineiden säilyttämisen, käsittelyn ja liikkuttamisen yhdellä käsittelyllä keskusvarastolta säilytyshuoneeseen ja aina hoitohuoneeseen asti (kts. kuvat).

ISO60-40 vaihtolaatikossa tarvikkeet ja välineet ovat hyvässä järjestyksessä ja löytyvät helposti ja nopeasti silloin kun niitä tarvitaan. ISO60-40 -vaihtolaatikkojärjestelmä on erittäin tilatehokas, helpottaa tavarankulutuksen seurantaa ja on yhteensopiva yksikössä jo käytössä olevien seurantajärjestelmien kanssa.

Medihealth Oy:n valikoimasta voit rakentaa kätevästi täydellisen ja toimivan kokonaisratkaisun tehokkaaseen tavaralogistiikkaan, sillä ISO60-40 std vaihtolaatikot sopivat yhteen kaikkien Pegasus vaunujen  –  Apollo, Ecoline ja PolyCart – ja myös kaikkien kuljetus- ja säilytysvaunujen, -räkkien, kaappien ja hyllyjärjestelmien kanssa  – Salus, Hygieia, Apollo, Hermes ym. Kattavasta valikoimastamme löydät helposti kaikki ISO6040 modulaariseen järjestelmään kuuluvat yhteensopivat laatikot, tasot, korit, laatikonjakajat ja muut  merkintään ja tavaralogistiikan seurantaan tarkoitetut varusteet.

  • ISO6040 vaihtolaatikon mitat : 60cm x 40 cm, tai pieni laatikko 30cm x 40 cm, korkeudet 5,10,15 ja 20 cm
  • Neljä eri muovimateriaali vaihtoehtoa: yleiskäyttöön kerman valkoinen ja kirkas, steriilin ympäristöön kovaa kulutusta kestävä keltainen ja antimikrobinen vihreä
  • Valikoimassa myös RST-hyllyt ja korit
  • Korien kantokyky 40kg.
  • Polymeerihyllyn kantokyky 100kg.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.