Metro Top-Track® & qwikTRAK® – siirtohyllyjärjestelmä

Lataa esite PDF

Metro Top-Track® ja qwikTRAK® ovat paljon tilaa säästäviä ratkaisuja, joiden avulla voidaan maksimoida varaston tilakapasiteetti. Järjestelmä soveltuu hyvin niin pienempiin kuin isompiinkin varastotiloihin. Kiskojen varassa liikkuvien hyllyjen ansiosta varastotilaan voi saada jopa 50% enemmän hyllytilaa. Top-Track® ja qwikTRAK® siirtohyllyjärjestelmät ovat joustavia, itsenäisesti lattiapinnalla seisova järjestelmiä, joita ei tarvitse erikseen tukea eikä kiinnittää rakenteisiin.

Top-Track® ja qwikTRAK® ovat yhteensopiva Super Erecta®, Super Erecta Pro®, Super Adjustable Super Erecta®, and MetroMax i®, MetroMax 4® ja MetroMax Q® hyllyjärjestelmien kanssa.

Top-Track® tilaa säästävä säilytysjärjestelmä

Top-Track® hyllyjen yläreunaan sijoitettava kisko pitää liikkuvat hyllyt järjestyksessä, samalla kun lattia pysyy vapaana esteistä. Täten Top-Track® mahdollistaa helpon pääsyn hyllyjen väliin ja helpon puhtaanapidon, koska lattialla ei ole esteitä. Liikkuvat hyllyt on varustettu rullilla, jotka liukuvat kiskoa pitkin mahdollistaen sulavan käytön myös epätasaisilla alustoilla. Metro muovihyllyjen kestävyys ja lujuus takaa että Top-Track® -järjestelmä sopii monenlaiseen ympäristöön, käyttötarkoitukseen ja budjettiin.

qwikTRAK® tilaa säästävä säilytysjärjestelmä

Metro qwikTRAK® on puolestaan on lattiaan kiinnitettävä kisko, jonka ohjaamana hyllyjä voi liikutella. Hyllyt liikkuvat helposti sivulta sivulla mahdollistaen helpon pääsyn hyllyvälikköön. Raskaaseen käyttöön soveltuvat uritetut rattaat ja sileä kisko mahdollistaa jopa 900kg työkuorman siirrettävää hyllykköä kohti. qwikTRAK® soveltuukin hyvin epätasaiselle tai muuten vaikeasti liikuteltavalle alustalle. .

Toteutamme yksilöllisen siirtohyllyratkaisun tilaan kuin tilaan – suunnittelusta toimintakuntoon asennettuna tai avaimet käteen periaatteella valmiin suunnitelmanne mukaan.

Ota yhteyttä  – suunnitellaan yhdessä yksikkösi tarpeisiin sopiva ratkaisu !

Tuotekoodi
Metro TopTrack