Päiväsairaalatuoli ZeroG

N

ZeroG -asento

N

2 in 1

N

Paarit & sänky samassa

Lataa esite PDF

Huippumukavuutta potilaalle  –  tehoa ja helppoutta hoitotoimenpiteeseen !

Täydellisen istuinmukavuutensa ja elintoimintoja ja terveyttä edistävän vaikutuksensa ansiosta ZeroG – Päiväsairaala terapiatuoli soveltuu erinomaisesti kaikkein vaativimpiin hoitotoimenpiteisiin ja potilaskuljetukseen. Tuoli soveltuu erinomaisesti myös sairaalasängyn ja potilas- /kuljetuspaarin vaihtoehdoksi.

Uuden innovatiivisen patjateknologian ja helppojen ja älykkäiden sähkötoimisten säätöjensä ansiosta ZeroG – Päiväsairaala terapiatuoli tarjoaa potilaalle täydellisen mukavan, optimaalisen istuinkokemuksen. Älykkään avosolurakenteensa ansiosta tuolin patja mahdollistaa potilaalle optimaalisen rennon vartalon asennon ja optimaalisen tasaisen  painonjakautumisen iholle.

Potilas voi itse omatoimisesti säätää istuin-/lepoasentoaan sähkötoimisesti käsiohjaimen avulla ja säätää jalkaosan etäisyyttä tarpeen mukaan, jolloin hoitajalle vapautuu aikaa enemmän varsinaisen hoitotoimenpiteen suorittamiseen ja seurantaan.

Yhden napin painalluksella syntyvä stressitön nolla painovoima ´ZeroG´ –  lepoasento edistää ja tukee aineenvaihduntaa, antaa optimaalisen tasaisen painonjakautumisen iholle ja tasoittaa ja optimoi ihon lämmönvaihtelua ja hikoilua.

Tuolin sähkötoiminen korkeudensäätö mahdollistaa hoitajalle optimaalisen työskentelykorkeuden ja ergonomiset työasennot.

ZeroG – Päiväsairaala tuoli on helposti liikuteltava – isot 150 mm pyörät ja suuntapyöränä toimiva 200 mm viides pyörä tekevät tuolista erittäin kevyen ja näppärän hallita ja kuljettaa.

Tuolin käyttömukavuutta ja turvallisuutta lisäävät monipuoliset lisävarusteet – sivukaiteet, paperirullateline jalkatuet, päädyt jne.