Hoitotuoli ZeroG – exclusive

Lataa esite PDF

Ainutlaatuista mukavuutta potilaalle  –  tehoa ja keveyttä hoitoon !

Innovatiivinen huippuluokan  erikoispatja ja hoitotuolin säätäminen optimaaliseen Zero Gravity – asentoon antaa ensiluokkaisen mukavuuden potilaalle pitkäkestoisen hoidon aikana.

Käsiohjaimen ´pilvi´ – painiketta painamalla potilas voi itse omatoimisesti säätää tuolin kädenkäänteessä ´ZeroG´ –  nolla painovoima – asentoon. Tämä optimaalinen istuinasento tasoittaa optimaalisesti  pitkäkestoisen hoidon aikana potilaan niveliin, vartaloon ja ihoon kohdistuvaa painetta. Potilaan omatoimisen lepoasennon säätämisen lisäksi hän voi myös säätää itse käsinojien korkeutta ja jalkatuen etäisyyttä. Näin hoitajalle vapautuu aikaa enemmän itse hoitotoimenpiteen suorittamiseen ja seurantaan.

Tuolin patja on valmistettu korkealaatuisesta kolmekerroksisesta tehokkaasti ilmastoidusta avosolurakenteisesta erikoisvaahtomuovista, joka tukee hyvin vartaloa, tasaa tehokkaasti ihon lämpötilaa ja samalla vähentää ihon liiallista lämmönnousua ja hikoilua. Patjan pinnoite on joustavaa, kosteutta hylkivää erikoismuovikangasta ja kestää hyvin toistuvaa puhdistusta ja desinfiointia.

Laadukkaat 4″ tai 5″ twin jarruilla varustetut pyörät takaavat tuolin kevyen käsittelyn ja turvallisuuden.

Vakiona kolme eri värivaihtoehtoa!