Terapiatuoli ZeroG – luxury

Lataa esite PDF

Luksusta omatoimiselle potilaalle  – optimaalista työergonomiaa hoitajalle !

´Täydellinen´ nolla painovoima – ZeroG – istuinasento helpottaa optimaalisesti pitkän hoidon aikana potilaan niveliin ja vartaloon kohdistuvaa painetta.

Terapiatuoli ZeroG – Luxury´ssa potilas voi omatoimisesti säätää lepoasentoaan tarpeen mukaan. Painamalla käsiohjaimen ´pilvi´- näppäintä tuoli säätyy automaattisesti täydelliseen nolla painovoima ´ZeroG´ – asentoon. Potilas voi myös itse säätää käsinojien korkeutta ja jalkaosan etäisyyttä oman tarpeensa mukaan. Näin hoitajalle vapautuu enemmän aikaa varsinaisen hoitotoimenpiteen suorittamiseen ja seurantaan.

Huipputeknologiaa olevan kolmikerroksisen erikoisvaahtomuovisen avosolurakenteen ansiosta  Terapiatuoli ZeroG – luxury´n patja on erittäin miellyttävä. Perinteiseen vaahtomuoviin verrattuna patja haihduttaa jopa neljä kertaa tehokkaammin kosteutta ja tasaa näin tehokkaasti potilaan ihon ja kehon lämpötilaa. Patjan pintakangas on kosteutta hylkivää, joustavaa erikoismuovikangasta, joka kestää toistuvaa puhdistusta ja desinfiointia.

Tuolissa on vakiovarusteena myös  korkeuden säätö, joka mahdollistaa hoitajalle optimaalisen työskentelykorkeuden.

Laadukkaat 100 mm tai 125 mm jarrulliset twin pyörät tekevät tuolin käsittelystä helppoa ja turvallista – optiona lisävarusteena saatava viides pyörä helpottaa tuolin hallintaa ja ohjaamista kuljetuksen aikana.

Kolme eri värivaihtoehtoa!