Paarit SL

Lataa esite PDF

Monipuolinen peruspaari yleiskäyttöön !

SL-paari on ladukas ja hygieeninen valinta, joka mahdollistaa parhaan potilasturvallisuuden ja – mukavuuden, sekä verratonta ergonomiaa ja käytön helppoutta hoitohenkilökunnalle.

8 cm paksuinen patja tarjoaa potilaalle  täydellistä mukavuutta. Patja on verhoiltu bioyhteensopivalla antistaattisella PU-materiaalilla, joka kestää kovaa kulutusta ja toistuvaa desinfiointia. Tiiviiksi hitsatut ja teipatut saumat varmistavat korkean hygienian, estäen eritteiden pääsyn paarin rakenteisiin.

Alarungon tyylikäs ABS-muovinen kotelo suojaa paarin tekniikkaa ja on helppo pitää puhtaana.

Laaja hydraulinen korkeudensäätö välillä 57 cm – 104 cm mahdollistaa ergonomisen työskentelyasennon sekä hoito- että kuljetustilanteessa.

Suuntapyörällä varustetut antistaattiset keskuslukittavat pyörät tekevät paarin kuljettamisesta helppoa haastavissakin olosuhteissa. Kätevät työntökahvat mahdollistavat hoitajalle ergonomisen ja helpon kuljetusasennon potilaan kuljetukseen.

Tukevat sivukaiteet, turvallinen 250 kg työkuorma sekä trendelenburg – säätö takaavat täydellisen turvallisuuden ja vakauden potilaan kuljetukseen.