Röntgenosaston paarit X – hydraulinen

Lataa esite PDF

Helppoutta ja selkeyttä kuvantamiseen !

Novak X – hydraulitoimisen paarin kaksiosainen makuualusta läpäisee hyvin röntgensäteitä ja soveltuu erinomaisesti kuvantamiseen. Makuualustan rakenne mahdollistaa sujuvan kuvantamisen ilman potilaan ylimääräistä siirtämistä alustalla. Paarin selkeä rakenne mahdollistaa myös C – kaaren esteettömän käytön.

Isot keskuslukittavat, suuntapyörällä varustetut pyörät ja optiona saatava viides pyörä tekevät paarin kuljettamisen ja ohjauksen erittäin kevyeksi ja helpoksi. Tukevat ja kätevät työntökahvat mahdollistavat hoitajalle ergonomisen ja turvallisen otteen paaria liikuteltaessa.

Paarin korkeudensäätö ja trendelenburg – säätö tapahtuu kätevästi jalkapolkimilla, jotka sijaitsevat paarin alarungon sivuilla ja päädyissä, Paarin selkäosan säätö on manuaalinen.

Paarin makuutason molemmilla puolilla sijaitsevat kiinteät, ruostumattomasta teräksestä valmistetut sivukaiteet ovat erittäin tukevat ja tuovat parasta turvallisuutta potilaalle.

Viskoelastisen, erikoisvaahtomuovista valmistetun patjan verhoilu on antistaattista PU – materiaalia, joka kestää hyvin eritteitä ja usein toistuvaa puhdistusta ja desinfiointia. Tiiviiksi hitsatut ja teipatut saumat varmistavat patjan korkean hygienian, estäen nesteiden tunkeutumisen patjan rakenteisiin. Patjan pinta on myös liukumaton ja tarranauha kiinnitys estää potilaan liukumisen tutkimustilanteessa ja siirtymisessä. Patjan saa myös siirtokahvoilla varustettuna, jolloin potilaan siirtäminen on mahdollista myös patjan avulla.

Paarin alarungon tyylikäs ja helposti puhdistettava ABS – muovista valmistettu suojakotelo on pinnoitettu kovalla PMMA – pinnoitteella, joka kestää hyvin kulutusta ja toistuvaa desinfiointia

Laaja lisävarustevalikoima mahdollistaa paarin muokkaamisen palvelemaan erilaisia yksilöllisisä tarpeita.