Röntgenosaston paarit X – sähköinen

Lataa esite PDF

Helppoutta ja tehoa kuvantamiseen – mukavuutta ja turvallisuutta potilaalle!

Novak X – sähkötoimisen paarin neljäosainen makuualusta mahdollistaa potilaan optimaalisen kuljetusasennon ja mukavuuden. Makuualusta läpäisee hyvin röntgensäteitä, joten paari mahdollistaa sujuvan kuvantamisen ilman potilaan ylimääräistä siirtämistä. Paarin rakenne mahdollistaa myös esteettömän C – kaaren käytön.

Isot keskuslukittavat, suuntapyörällä varustetut pyörät ja optiona saatava viides pyörä tekevät paarin kuljettamisen ja ohjauksen erittäin kevyeksi ja helpoksi. Tukevat ja kätevät työntökahvat mahdollistavat hoitajalle ergonomisen ja turvallisen otteen paaria liikuteltaessa.

Paarin korkeudensäätö ja trendelenburg – säätö tapahtuu kätevästi sähköisesti paarin alarungon sivuilla ja päädyissä olevilla jalkaohjaimilla.  Neliosaisella makuutasolla varustetussa paarissa on vakiona myös näppärä istuin- ja jalkaosan samanaikainen säätö. Paarin selkäosa on säädettävissä manuaalisesti.

Paarin makuutason molemmilla sivuilla sijaitsevat kiinteät, ruostumattomasta teräksestä valmistetut sivukaiteet ovat erittäin tukevat ja tuovat parasta turvallisuutta potilaalle.

Viskoelastisesta erikoisvaahtomuovista valmistetun patjan verhoilu on antistaattista PU-materiaalia, joka kestää hyvin eritteitä ja usein toistuvaa puhdistusta ja desinfiointia. Tiiviiksi hitsatut ja teipatut saumat varmistavat patjan korkean hygienian, estäen nesteiden tunkeutumisen patjan rakenteisiin. Paarin pinta on myös liukumaton ja tarranauha kiinnitys estää potilaan liukumisen tutkimustilanteessa ja siirtymisessä. Patja on saatavissa myös siirtokahvoilla varustettuna, joka mahdollistaa potilaan siirtämisen myös patjan avulla.

Paarin alarungon tyylikäs, helposti puhdistettava ABS – muovinen suojakotelo on kovalla PMMA – pinnoitteella viimeistelty ja kestää täten kovaa kulutusta ja toistuvaa desinfiointia..

Laaja lisävarustevalikoima mahdollistaa paarin muokkaamisen palvelemaan yksilöllisiä tarpeitasi.